Оснащення виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів сьогодні не викликає ніяких проблем. У асортименті представлені різні види устаткування професійного класу, за допомогою якого не складно налагодити повністю автоматизоване виробництво продукції належної якості у стабільному режимі.
Якщо плануються достатньо великі обсяги виробництва, то краще одразу розглянути такий варіант, як печі подові хлібопекарські, що пропонуються надійним турецьким виробником Porlanmaz. Це устаткування має гарні показники потужності та функціональності, завдяки яким виготовлення будь-якої продукції буде швидким та стабільно якісним, що має значні переваги як для власника бізнесу, так і споживачів, що будуть купувати вироби.
В чому основні особливості подових печей?
Подові печі мають унікальну конструкцію, що проявляється певними особливостями будови. Насамперед це:
- Велика кількість ярусів, на яких продукція може завантажуватися у різний час. Завдяки цьому можна виготовляти різні вироби, з різних складників. Певна кількість ярусів для завантаження напівфабрикатів підбирається відповідно до запланованих масштабів конкретного виробництва.
- Різні матеріали ярусів, що називаються подами. Це може бути камінь, кераміка або метал. Кожен варіант має свої переваги та має вплив на смакові якості готових виробів, відповідно й на ціну устаткування. Залежно від обраного матеріалу подів, у такій печі можна виготовляти хліб з різних типів борошна, піцу, різноманітні кондитерські вироби, продукцію з м’яса, риби, овочів.
- Вбудований конвеєр. Завдяки йому підвищується ефективність та продуктивність виробничого процесу, знижуються витрати ресурсів. Рівень контролю людини за процесом виготовлення, якщо дотримуватися рецептів та інструкції з налаштування обладнання — мінімальний.
Обираючи подову піч для випічки, можна використовувати різні технології. Тож таке обладнання буде доцільним вибором з огляду на те, що у перспективі асортимент буде постійно розширюватися, щоб підвищити попит серед споживачів на продукцію компанії.
Чому варто обрати подову піч, як це зробити грамотно?
Щоб купити подову піч в Україні, що пропонується в асортименті надійного виробника устаткування, треба звернути увагу на наступні переваги:
- довгий термін експлуатації, завдяки чому не треба регулярно вкладатися в оптимізацію виробництва, навіть якщо асортимент буде регулярно розширюватися, як і обсяги виробництва;
- стійкість до високих експлуатаційних навантажень;
- міцність та легкість обслуговування, адже конструкції подових печей виготовляються з якісних сталевих сплавів з характеристиками термостійкості, кислотостійкості, механічної міцності;
- продуктивність всіх виробничих процесів.
Всі професійні системи прості у використанні, адже сучасні виробники зважають на критерій доцільності залучення людського ресурсу в процесі роботи обладнання. Більшість моделей дозволяють максимально автоматизувати процеси, що позитивно відображається на рентабельності бізнесу. Але все ж таки найвище оцінюється функціональність такої техніки, адже за необхідності її можна використовувати навіть для виготовлення різноманітних десертів, тортів.